Autogloben arrangeras i samarbete med branschen

Autogloben stöds av flera branschföreningar som representerar ett stort antal aktörer inom fordonsbranschens service- och eftermarknad.

FVU, Fordonsverkstadsutrustarna ser fram emot Autogloben och ser mässan som ett bra komplement till Automässan i Göteborg, som är Nordens största och ledande mässa för fordonsverkstäder. Eftersom mindre verkstäder inte alltid har tid och möjlighet att åka till annan ort på mässa, ser FVU:s medlemmar ett stort värde i att möta dessa verkstäder på Autogloben.

Däckbranschen Sverige, med fler än 850 medlemsföretag ser Autogloben som en värdefull och intressant mötesplats och har därför valt att vara samarbetspartner. Däck och fälgar är en betydande affär för verkstäderna och är också ett självklart och efterfrågat produktområde på Autogloben.

MRF, Motorbranschens Riksförbund med ca 1200 medlemsföretag kommer under Autogloben presentera hur de ser på framtidens servicemarknad och bilteknik. Högaktuella seminarier kommer gästas av branschföreträdare och representanter från bilindustrin. Ett ypperligt tillfälle för kompetensutveckling, helt kostnadsfritt!

MYN, Motorbranschens Yrkesnämnd är samarbetsorgan i yrkesutbildnings- och kompetensförsörjningsfrågor mellan Motorbranschens Arbetsgivareförbund och IF Metall. På Autogloben kan du träffa oss för att höra om vårt arbete med att certifiera fordonstekniska  gymnasieskolor som Motorbranschcollege.

Källa: Autogloben