Trafikmagasinet har 2023 funnits i 40 år. Tidningen utkommer med fyra nummer per år. Tidningen är rikstäckande och politisk obunden. Som framgår av namnet är Trafikmagasinet en tidning; ett magasin i både print som digitalt.

Tidningens medarbetare har ambitionen att bevaka allt som berör kommunikationer, med tonvikt på sådant som har högt informations- och nyhetsvärde. Tidningen distribueras via posten och når beslutsfattare och nyckelpersoner inom näringslivet som vill vara informerade om trafik- och transportlösningar.

Tidningens syfte: Ambitionen är att ge en allsidig bevakning av det som är aktuellt inom transportbranschen (innefattande sådant som tung trafik, spedition och logistik, järnvägs-sjö och flygtransporter) samt inom området infrastruktur (väg- och bannät, farleder, terminaler, hamnar etc.)

Ansvarig utgivare
Dennis Johansson
dennis@trafikmagasinet.nu

 

Vi söker meddarbetare

Vi söker dig som har ett intresse för transportbranschen och tycker att det skulle vara spännande att intervjua beslutsfattare på olika intressanta företag inom vår nisch. Arbetet är fritt, stimulerande och du bestämmer själv hur mycket, och i vilken takt du vill arbeta. I tjänsten ingår även försäljning av våra medieprodukter. Tidigare erfarenhet är meriterande, du behöver inte vara utbildad journalist, men att ha lite ”talang” för att skriva underlättar, även tidigare erfarenhet av försäljning ser vi som positivt. Vi söker personer över hela Sverige och du utgår från hemmet. Vi ser gärna 55+ sökanden.

Vi jobbar med löpande urval.

Om du har frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till Dennis Johansson: dennis@trafikmagasinet.nu

Skicka med ditt CV där det framgår vem du är och vad sysslat med tidigare till ovanstående mail. 

Varmt välkommen med din ansökan.