Den 6-10 september är det dags för Nordens största mässa för det mobila livet. Elmia Husvagn Husbil samlar varje år mellan 30–35 000 besökare under fem dagar.

Årets mässa bjuder på flera nyheter enlig arrangören. En av dem är Destinationstorget, som samlar utställare med fokus på resor och destinationer på ett och samma ställe. Här kommer också att finnas en scen med ett gediget program med föreläsare som bland andra HUSBILSRESOR & ÄVENTYR, ”HusbilsAnnika”, First Camp, Vildmarksvägen och Glasriket. Destinationstorget arrangeras i samarbete med det digitala resemagasinet FREEDOMtravel.

Presentation av nyheter

Mässhallarna kommer att vara fyllda av 100-tals campingfordon. Här finns allt från plåtisar till riktigt stora fordon med extra allt. Gemensamma nämnaren är att utställarna visar aktuellt modellprogram. Som vanligt under mässan blir det danskvällar, Oktoberfest, matinspiration i Campingköket med kända matprofiler. I år har mässans sista dag, söndagen, ett extra fokus på barnfamiljerna med besök av bland annat Youtube-duon Let´s Feast och många andra roliga aktiviteter för hela familjen utlovas.

För att få mer information om mässan, klicka här