Wihlborgs planerar för nybyggnation av en logistikanläggning om ca 8 000 kvm med en totalhöjd på 12 m i Hamncity i södra Helsingborg. Planlösningen är öppen vilket ger möjlighet att skapa en ändamålsenlig logistikhall. Byggnaden har åtta lasthus, vilket ska ge bra förutsättningar för ett strategiskt flöde för in- och utlastning. Byggnaden har även markport och sprinkleranläggning. Då detta är ett nybyggnationsprojekt finns det goda möjligheter att vara med och utforma lokalen så att den passar er verksamhet.

Hamncity är ett expansivt industriområde med många fördelar. Självklart är det viktigt att företagets transporter flyter smidigt, men det ska också vara enkelt för dina medarbetare att ta sig till jobbet. Här finns gott om parkeringsplatser och med Helsingborgsexpressen tar man sig till Helsingborg C på 7 minuter. I grannfastigheten finns gym och träningshall som även dina medarbetare har tillgång till. I området finns ett flertal restauranger och längs med Landskronavägen finns ett brett utbud av handel och företagstjänster.

Helsingborg är en expansiv stad som de senaste åren fått utnämningar som Sveriges tillväxtkommun, Sveriges bästa företagsklimat, Sveriges e-handels tätaste stad, Sveriges miljökommun och Sveriges IT-kommun. Här finns en tradition av att stå på egna ben och erbjuda lika goda förutsättningar som vilken storstad som helst.

 

Läs mer om Wihlborgs projekt här: https://www.wihlborgs.se/sv/projekt/helsingborg/platforadlingen-15/